Haluaisitko keskustella asiastasi jonkun ulkopuolisen kanssa. Jutella luottamuksellisesti jonkun kanssa, eikä tarvitse miettiä puhuessa jokaista sanaa, etsiä oikeaa aikaa ja äänensävyä, ettei tilanne pahenisi. Voisit kertoa omista tunteista ilman, että niitä väheksytään. Voisit kertoa omasta halustasi ja mikä estää sen toteutumista. Voisit olla oma aito itsesi ja tulla kuulluksi.

Parisuhteessa usein vältetään puhumasta asioista, joista on aikaisemmin syntynyt riitaa, vaikka ainut keino saada molempia tyydyttävä parisuhde on juuri puhua ja kuunnella, kuulla toista.

Olen tehnyt parisuhdetyötä jo yli 20 vuotta ja työskennellyt satojen parien kanssa – tuskinpa löytyy asiaa, johon en olisi törmännyt. Parisuhteen haasteissa vain mielikuvitus on rajana, kunpa vain käyttäisimme useammin samaa taitoa ratkaisujen etsimiseen.

Toimintani on välittävää ja kuuntelevaa. Olen vastavuoroinen ja haluan kysymysten ohella keskustella, pohtia yhdessä tilannettasi ja auttaa löytämään uusia näkökulmia ja toimintatapoja.

Keskusteluapu ei ole terapiaa. Haluan tarjota matalan kynnyksen mahdollisuuden keskustella parisuhteen toimivuuden parantamiseksi löytyvistä keinoista, sillä niitä on, jos ne vain haluaa ottaa käyttöön.

Keskusteluapu on toteutettavissa puhelimitse sekä korona-ajan ohi mentyä lähitapaamisena. Ota yhteyttä niin sovitaan keskusteluaika.