Tapahtumatalo Kultamaa on persoonallinen ja tunnelmallinen kurssien ja juhlien pitopaikka. Rustiikkinen, historian kerroksia huokuva miljöö rennolla ja ihmisläheisellä palvelulla luo kokonaisuuden, joka antaa puitteet monenlaisiin tapahtumiin.

25 km Imatralta Joensuuhun päin Rautjärven rannalla sijaitseva yli 100 vuotias vanha koulu on remontoitu sisältä idylliseksi rauhan tyyssijaksi. Rantaan myöhemmin rakennetun tilavan puusaunarakennuksen terassille on mukava istahtaa alas illalla päivän päätteeksi ja rauhoittua katsellen joutsenia järvellä.

Omien kurssiemme lisäksi erilaiset sukujuhlat ja asiakkaiden järjestämät kurssit ja koulutustilaisuudet kuuluvat Kultamaan kesään. Paikka on parhaimmillaan 20-50 henkilön ryhmille, mutta yli 100 hengen tapahtumiakin on järjestetty.

Suuret sisätilat sekä piha-alueet mahdollistavat monenlaisen toiminnan lastenleireistä aikuisten saunailtoihin sekä kokouksista näyttäviin juhliin. Rantasaunaa takkatuvalla on mahdollista vuokrata erikseen.


Onpa kyseessä perhejuhlat, syntymäpäivät, rippijuhlat, muistotilaisuus tai vain illanvietto – tilaisuudet räätälöidään aina tapahtumakohtaisesti asiakasta palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Rauhallinen paikka, yksityiset tilavat puitteet lähellä järven rantaa.”

Paikan henki, talo ja ympäristö inspiroivat hyviin keskusteluihin ja opiskeluun. Palvelu ja huolenpito on lämminhenkistä, tarjoilu superia, nämä olennaisia opiskelun onnistumisessa. Suosittelen!”

Tervetuloa kokemaan talon henki ja ihmisläheinen tapamme toimia.

HUOM.
TAPAHTUMATALO KULTAMAA ON VARATTAVISSA ASIAKASTAPAHTUMIIN KESÄAIKAAN TOUKO-SYYSKUUSSA KORONARAJOITUSTEN POISTUTTUA.